Mònica Socías Güell
Mar i lletres

Tanco els ulls, imagino un somni i el sento meu. Busco les paraules i les lligo al pensament, les vesteixo amb ànsies d’aventura, i faig néixer els personatges per omplir-los d’emocions, modelar-los amb passió, entrellaçant les seves vides, entre descobertes, intrigues i traïcions. Escriure, per mi, és un viatge sense retorn, on cada lletra et regala les ganes de més. En aquest espai literari, hi comparteixo part d’aquest viatge amb vosaltres. Benvinguts al meu món. ©Brisam.

Col·laboracions

Subhasta d’Art Solidària – Barcelona 2014

Per a 9 febrer, 2017

L’any 2014, de la mà de la pintora Montse Santó i de la Fundació LAFF d’afectats per la fibromiàlgia i el Síndrome de Fatiga Crònica, vaig participar activament en la Subhasta d’Art Solidària que es va celebrar el 12 de maig, coincidint amb el dia Mundial d’aquesta enfermetat, a La Pedrera de Barcelona.

Molts artistes es van sumar a aquesta causa fent donació de les seves obres. Pintors, escultors, escriptors, poetes. Joiers, il.ustradors, artesans, fotògrafs…. Entre ells Xavier Mariscal, Perico Pastor, Andreu Fresquet, Martí Gironell, Josep Lleixà, Dolors Gibert, Albert Buendia, Roser Oter, Montse Santó, l’organitzadora, i molts altres dels quals podeu admirar i comprar la seva donació a la web www.artsolidari.cat . La subhasta va ser conduïda per Beatriz de La Suite Subastas i com a company excepcional, d’en Bernat Costa, el doble oficial d’en Johnny Depp.

La recaptació es va donar íntegrament a aquests projectes d’investigació:

  • la investigació pel Banc d’ADN de FM i SFC: Immortalització de les línies cel.lulars de 100 pacients mitjançant l’obtenció de línies cel.lulars liinfablastoides.

  • Caracterització immunològica del Síndrome de Fatiga Crònica / Encefalomielitis Mialgica (SFC/EM): Estudi multicèntric de tres cohorts internacionals.

ETIQUETES
POSTS RELACIONATS