Qui soc

Navegant sempre en un mar de cultures, entre llibres, pintura i música, les lletres han format part de la meva vida des de que tinc memòria. Inquieta i curiosa, sempre he buscat més enllà de cada mirada, cada gest, cada paraula, per vestir-les de sensacions, aromes i colors. M’agrada ser petita, formar part del silenci, per poder observar la senzillesa de les coses grans, que és on, personalment, crec que s’amaga l’essència. I amb aquesta, alimentar la meva imaginació, que crearà històries, relats i contes, o petites reflexions. Sóc així, plena de lletres i sensacions, extravertida, en constant aprenentatge.

Viatgera incansable, sempre que torno a casa, despullo els meus peus a la sorra i contemplo el mar, ell és la meva font d’energia, company de llàgrimes i somriures, una finestra oberta al meu món literari, on les grans passions són el batec d’on brolla la tinta que vesteix les meves lletres.

Diuen que les paraules se les emporta el vent, i que els somnis volen. Vull creure que es troben pel camí i tornen a nosaltres, de la mà, d’on mai haurien d’haver marxat.

©Brisam.