Mònica Socías Güell
Mar i lletres

Tanco els ulls, imagino un somni i el sento meu. Busco les paraules i les lligo al pensament, les vesteixo amb ànsies d’aventura, i faig néixer els personatges per omplir-los d’emocions, modelar-los amb passió, entrellaçant les seves vides, entre descobertes, intrigues i traïcions. Escriure, per mi, és un viatge sense retorn, on cada lletra et regala les ganes de més. En aquest espai literari, hi comparteixo part d’aquest viatge amb vosaltres. Benvinguts al meu món. ©Brisam.

Col·laboracions

Presentació de l’exposició de pintura de Montse Santó “El món de la Mon” – Maig 2017. Vilafranca del Penedès.

Per a 25 maig, 2017

Vaig tenir la sort de poder presentar l’exposició El món de la Mon, de la meva gran amiga, la pintora Montse Santó, acompanyades entre d’altres de l’escriptor Franc Guinart. Una tarda de pintura amb pinzellades de lletres i moltes sensacions.

… Parlar del mon de la mon, per mi, és parlar de vida, en totes les seves versions. Cada pinzellada forma part d’una emoció, d’un pensament, d’un sentiment. Ho fa amb cura, les dirigeix com si fos un concert de colors que s’entrellacen, explicant una història imaginària, o no. Ella ens regala, amb la seva pintura, un món on nosaltres podem navegar, imaginar què amaga cada rostre, cada mirada, cada actitud dels seus personatges, i dic actitud i personatges, per què tenen vida més enllà del quadre, i ella te aquest do per transmetre-ho. No són estàtics, son vius, intensos. Una mirada que parla en silenci, una abraçada que podem sentir, un gest que ens dibuixa la calma o la resignació, i que a cadascun de nosaltres crec que ens obre les portes d’un mon ple de sensacions, i tornem a la paraula Mon. Els qui la coneixeu sabeu molt be què significa, per als qui encara no, puc dir-vos que per a mi, endinsar-me en el seu mon, ha omplert el meu de colors, de força, de positivitat i coneixement. D’autenticitat…

…Si em parles de papallones, et diré que tot és canvi, però que és dolç i crea vida, i aquesta crea passions, i aquestes aixequen el vol i pinten el cel, i pinten el món.

©brisam

Fotografies: Xavier Massip, Franc Guinart i Montse Santó
ETIQUETES
POSTS RELACIONATS