Mònica Socías Güell
Mar i lletres

Tanco els ulls, imagino un somni i el sento meu. Busco les paraules i les lligo al pensament, les vesteixo amb ànsies d’aventura, i faig néixer els personatges per omplir-los d’emocions, modelar-los amb passió, entrellaçant les seves vides, entre descobertes, intrigues i traïcions. Escriure, per mi, és un viatge sense retorn, on cada lletra et regala les ganes de més. En aquest espai literari, hi comparteixo part d’aquest viatge amb vosaltres. Benvinguts al meu món. ©Brisam.

Col·laboracions

Presentació del llibre Valentes i Lliures, d’Ester Enrich – 2019

Per a 19 juny, 2019

“Som l’essència de cada una de les lluites viscudes, de les llàgrimes vessades, dels silencis imposats. Som tot l’amor que hem donat, som vida. Sempre hem estat dones valentes, ara comencem a ser lliures.”

Aquest petit text és el que em va néixer després de llegir el llibre. Quan l’Ester Enrich em va proposar que presentés el seu primer llibre, Valentes i Lliures, la meva resposta va ser si, sense dubtar-ho, per que ja coneixia aquest projecte. Lletres que parlen de la nostra quotidianitat, de les Valentes que tenim a tocar, la veïna, l’amiga, la mare, la botiguera, i moltes de les seves històries queden en silenci. Acompanyar-la en les seves presentacions ha estat un regal que m’ha permès observar les mirades, les llàgrimes, l’emoció de cadascun dels qui hi assisteixen. Tarragona, Reus, Manresa, Cervera, Valls… (punts suspensius per que no s’acaba aquí, encara queda molt camí). Ser valenta és moltes coses, des de les més petites fins a les més grans, descobreix-ho entre les seves pàgines.

ETIQUETES
POSTS RELACIONATS