Mònica Socías Güell
Mar i lletres

Tanco els ulls, imagino un somni i el sento meu. Busco les paraules i les lligo al pensament, les vesteixo amb ànsies d’aventura, i faig néixer els personatges per omplir-los d’emocions, modelar-los amb passió, entrellaçant les seves vides, entre descobertes, intrigues i traïcions. Escriure, per mi, és un viatge sense retorn, on cada lletra et regala les ganes de més. En aquest espai literari, hi comparteixo part d’aquest viatge amb vosaltres. Benvinguts al meu món. ©Brisam.

Poesia

No has entès

Per a 10 febrer, 2017

Em vas fer creure que jo era tot

que dansaves als meus peus i m’admiraves

creies que un somriure i quatre lletres captivaven la meva ànima

molt ho sento

vas errat

crec que et vas perdre la meva essència al començar

No has entès

res de res,

jo sóc més que una mirada,

sóc passió desenfrenada,

sóc sincera, agosarada

i deixo les pors enrere

Temerària, potser aquesta és la paraula

I tu em dius que qui arrisca també perd

T’equivoques

mai es perd quan un arrisca

se’n diu viure

caminar.

Dels errors avui he après

que hi ha qui no val res

que la vida és molt curta

que hi ha llàgrimes sens valor

que ara ja no tens les meves

i et regalo el somriure dels qui guanyen al marxar.

©brisam

ETIQUETES

10 febrer, 2017

POSTS RELACIONATS
Melodia

24 octubre, 2018

Abraçada

28 agost, 2017

Descalzos silencios

5 maig, 2017