Mònica Socías Güell
Mar i lletres

Tanco els ulls, imagino un somni i el sento meu. Busco les paraules i les lligo al pensament, les vesteixo amb ànsies d’aventura, i faig néixer els personatges per omplir-los d’emocions, modelar-los amb passió, entrellaçant les seves vides, entre descobertes, intrigues i traïcions. Escriure, per mi, és un viatge sense retorn, on cada lletra et regala les ganes de més. En aquest espai literari, hi comparteixo part d’aquest viatge amb vosaltres. Benvinguts al meu món. ©Brisam.

Poesia

Les teves ganes

Per a 14 febrer, 2017

Mentre em mires de reull,
des de lluny
entre el temps i la distància,
no puc evitar temptar-te.
Em preguntes,
jo somric,
i et regalo una mirada,
de passada.
m’arriben les teves ganes
i no trobo les paraules
tu busques ma pell de seda
jo busco dins del teu cor

©brisam

ETIQUETES

14 febrer, 2017

14 febrer, 2017

POSTS RELACIONATS
Melodia

24 octubre, 2018

Abraçada

28 agost, 2017

Descalzos silencios

5 maig, 2017