Mònica Socías Güell
Mar i lletres

Tanco els ulls, imagino un somni i el sento meu. Busco les paraules i les lligo al pensament, les vesteixo amb ànsies d’aventura, i faig néixer els personatges per omplir-los d’emocions, modelar-los amb passió, entrellaçant les seves vides, entre descobertes, intrigues i traïcions. Escriure, per mi, és un viatge sense retorn, on cada lletra et regala les ganes de més. En aquest espai literari, hi comparteixo part d’aquest viatge amb vosaltres. Benvinguts al meu món. ©Brisam.

Prosa

I em preguntes si sóc feliç

Per a 19 abril, 2017

Em preguntes si sóc feliç, aquí, lluny de tu, i lluny de tot. Et diré que visc envoltada d’històries per descobrir, i que m’abraço a elles buscant el caliu que li fa falta a la meva ànima. En silenci, somnio amb els ulls oberts obrint pàgines d’un groc tardor, de temps passats. Paraules escrites que parlen de llàgrimes que mai van escolar-se galta avall, lletres que dibuixen traç a traç vides deslligades com la nostra. Elles escolten batec a batec, les pors i les tristors que encara no puc deixar anar, és el que passa quan no es pot oblidar. Però també et diré que amb el temps, els grocs pugen la intensitat, i em parlen de veritats, i alhora, realitats. Que cada matí, al meu jardí, les mimoses em somriuen, groc intens i molt valent. I les lletres que ploraven, ara riuen i m’expliquen que tinc la mirada més plena, que la lluna cada vespre s’apropa a la meva finestra,per besar-me tots els somnis. Que els meus dits són més lleugers i les lletres els fan viure. També et dic que ara somric.

©brisam

ETIQUETES
POSTS RELACIONATS
Pósit

6 novembre, 2018

No vull deixar-me un t’estimo

23 abril, 2018

prosa - Eterns
Eterns

5 desembre, 2017

2 Comentaris
 1. Fifo

  19 abril, 2017

  Costa oblidar. La vida es un aprenentatge, un camì no sempre plaent, el tenim que transitar, al final un recull el que ha sembrat, segur.

 2. Josep M

  25 abril, 2017

  Oblidar no s’oblida, però un aprèn a portar-ho sense afectacions, com qualsevol cicatriu més.
  Fantàstic escrit, arriba dins.

Els comentaris estan tancats