Mònica Socías Güell
Mar i lletres

Tanco els ulls, imagino un somni i el sento meu. Busco les paraules i les lligo al pensament, les vesteixo amb ànsies d’aventura, i faig néixer els personatges per omplir-los d’emocions, modelar-los amb passió, entrellaçant les seves vides, entre descobertes, intrigues i traïcions. Escriure, per mi, és un viatge sense retorn, on cada lletra et regala les ganes de més. En aquest espai literari, hi comparteixo part d’aquest viatge amb vosaltres. Benvinguts al meu món. ©Brisam.

Poesia

Catifa de lletres

Per a 10 febrer, 2017

Apagant les llums de l’arbre

Tanco portes de tot l’any

Ara sé que estic jo sola

Que tinc tot el temps per endavant

catifa de lletres desendreçades

de somnis que han d’arribar

és el que veig als meus peus

i començo a caminar

©brisam

ETIQUETES

10 febrer, 2017

10 febrer, 2017

POSTS RELACIONATS
Melodia

24 octubre, 2018

Abraçada

28 agost, 2017

Descalzos silencios

5 maig, 2017